Najam krova za solarne panele


Najam krova za solarne paneleUkoliko niste u mogućnosti sami financirati postavljanje solarnih panela odnosno solarne elektrane na Vaš krov naša tvrtka ima rješenje ...najam krova. Ukratko, ugovor o najamu krova za postavljane solarnih panela podrazumijeva da nam Vi iznajmite krov na rok od 14 godina i mi Vam za to platimo. Cijena najma krovne površine iznosi 50 € po kW snage ugrađene solarne elektrane godišnje.

Plaćanje najma možemo ugovoriti na 2 načina:

Cijelogodišnja isplata najma - najam se isplaćuje u godišnjim ratama

Plaćanje najma unaprijed – cijelokupni iznos najma isplaćuje se unaprijed, s tim da se isplaćuje 60% iznosaKako to u praksi izgleda?

Recimo da imate krov od cca 150 m2 i na njega montiramo solarne panele - solarnu elektranu od 10 kW snage.

Izračun je slijedeći:

10 kW (snaga elektrane) x 50,00 € (godišnji najam) = 500,00 € godišnje 500,00 € (godišnji iznos) x 14 godina (ugovoreni rok) = 7 000,00 €

ili od Vašeg krova u 14 godina zaradite 7 000,00 €, plaćeno u godišnjim ratama.

Ukoliko se za taj isti krov odlučite za plaćanje unaprijed onda dobijete odmah u prvoj godini, nakon ugradnje elektrane i potpisivanja ugovora sa HROTE onda to izgleda ovako:

7 000,00 € (zarada od najma u 14 godina) x 60% (za plaćanje unaprijed) = 4 200,00 €.

Znači od Vašeg krova ste unaprijed zaradili 4 200 €.

Znači da ste od Vašeg krova bez uložene kune zaradili lijepu svotu novaca.

Što se dešava nakon isteka ugovora od 14 godina?

Solarna elektrana prelazi u Vaše vlasništvo i slijedećih 15-20 godina prizvodi struju za Vas, i time smanjuje ili u potpunosti poništava Vaše račune za struju, bez obzira koliko električna energija u tom trenutku koštala.

I što je nabolje nije ni to sve.

Ukoliko se odlučite za ovu opciju na poklon dobivate sustav za grijanje sanitarne vode potpuno besplatno i možete ga koristiti od prvog dana. To znači, pored zarade od Vašeg krova još i dodatnu uštedu energije u zagrijavanju vode od prvog dana.

KONTAKT ZA NAJAM KROVA

Bez početnih ulaganja
do vlastite proizvodnje

Solarnim panelima
do smanjenja troškova

Ekološki osvješteno
proizvodnja struje